tlf

Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next

bannerv3

banner3banner4contactarAppsEmail

Miércoles, 16 Abril 2014 13:54

Registre de voluntats anticipades

Escrito por  U.A.U.
Valora este artículo
(0 votos)

El document de voluntats anticipades (DVA), també denominat testament vital, és un document dirigit al metge o metgessa responsable, en el qual una persona major d'edat, amb capacitat suficient i de manera lliure, expressa les instruccions a tenir en compte quan es trobi en una situació en què les circumstàncies no li permetin expressar personalment la seva voluntat. El document també serveix per designar un representant que actuï com a interlocutor o interlocutora vàlid o vàlida amb el metge o l'equip sanitari, en el cas que no pugui expressar la seva voluntat per ella mateixa. Aquest document s'ha de formalitzar, a través de notari o davant de tres testimonis.

 

Cal incorporar aquest document a la història clínica del pacient.

Per tal de facilitar-ne l'accés als metges que l'han de tenir en compte, el DVA es pot inscriure al Registre de voluntats anticipades del Departament de Salut. D'aquesta manera el document queda incorporat a la història clínica compartida dels pacients i també pot ser visualitzat a la resta de l'Estat espanyol.

Font: Generalitat de Catalunya (gencat.cat).

 

Documentació i normativa Voluntats anticipades

 

 

Visto 11542 veces Modificado por última vez en Miércoles, 23 Enero 2019 09:21

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Cercar en la web

Política de Privacitat

On som?