Nuevos Telefonos

Dubertura CRC d´Aran
Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui. (detalls)
Cita web Atención Primaria
Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí. (detalls)
Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next

AltaLMSLaMevaSalut

APOnlineCitaCRCcontactarbanner4APOnline

 

Dijous, 28 Novembre 2013 08:34

Salutacions

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

Salutació del President del Consell d’Administració d’Aran Salut Servicis Assistenciaus Integrats.

Joomla! Logo

La societat actual està en constant creixement i transformació i el nostre país n’es un clar reflex. Aran Salut ha estat conseqüència d’una història i d’una voluntat i el seu repte, la seva vocació: el servei als ciutadans.
Història i voluntat que crec per altre banda han estat i son indeslligables. Va ser voluntat i és història el Programa Sanitari Val d’Aran. Molts esforços i moltes persones al llarg del temps, conforman un espai plural on il·lusió, compromís i voluntat de servei al territori i als ciutadans ha estat la trajectòria personal de molts.

I és aquets camí el que ens marca el futur, un futur ple de projectes i de reptes. La dimensió social que avui tenen els nostres serveis són una oportunitat que ens ha de permetra atendre les necessitats diverses i canviants de les persones des de la nostra visió integral. Més enllà del nostre paper de proveidors de serveis sanitaris i socials, el nostre compromis és amb un model de salut i benestar que vol ser el reflex de la seva gent i del seu territori. Un model que volem accessible, proper i participatiu.


Estic convençut que les tecnologies de la informació i el coneixement han de ser un element facilitador per establir una relació més fluida, més càlida entre els serveis i el ciutadans, obrir espais de comunicació i de participació és en definitiva trobar-nos tots més a prop.

Sigueu-hi benvinguts.

Presentació des del Servici Aranés dera Salut

El model de salut i benestar endegat des de el Govern d’Aran vol ser el reflex del territori, per aixó, aquets model, neix amb una idea força: la proximitat. I només és desde la proximitat, on el coneixement del territori i de la seva població, permeten desenvolupar un model d’atenció cada cop més centrat en el ciutadà.

Des de el Servici Aranés dera Salut, des de l’Administració sanitaria dera Val d’Aran, entenem la iniciativa d’AranSalut de publicar la seva pàgina Web, com un pas més en l’aposta per la comunicació, que respón per altre part a l’exigència del SAS en desenvolupar estratègies de comunicació per tal de conèixer i alhora, explicar.

La Web d’AranSalut té com objectiu ser una eina informativa propera i útil, que tant, ciutadans com professionals poguin compartir. És defineix així, un espai de trobada de coneixements, d’experiències i d’inquietuds. Aquest espai representa una clara voluntat de participació perque vol ser dinàmic, viu, des de on tant ciutadans com professionals poguin gestinar-se l’agenda del serveis de salut.

Es per tant la participació activa, la seva clau d’èxit us convidem a entra-hi, a navegar-hi i us encoratgem a fer-vos-la vostra, alhora que us hi donem la benvinguda

Llegir 2701 vegades Darrera modificació el Dimecres, 23 Gener 2019 09:19
Més en aquesta categoria: Ressenya Històrica »

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més Informació

Accepto

Cercar en la web

Política de Privacitat