Nuevos Telefonos

Dubertura CRC d´Aran
Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui. (detalls)
Cita web Atención Primaria
Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí. (detalls)
Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next
Super User

Super User

Dimecres, 01 Juliol 2020 09:04

Dia internacional de la música

El passat diumenge 21 de juny, amb l'arribada de l'estiu i coincidint amb el dia internacional de la música, es va presentar el concert d'Arpa, Guitarra i Veu als Hospitals del territori lleidatà. Amb aquest acte vam inaugurar la 4a edició de l'cicle EntreArpes que proposa accions artístic-musicals al territori Lleidatà amb l'arpa com a element comú.


l'arpista Berta Puigdemasa i el guitarrista Ivan Gràcia amb molta il.lusicó comparteixen amb vosaltres, i amb les persones que estan en els hospitals, el concert "Els 4 Elements" que han preparat amb molt d'afecte i inspirant-se en els elements de la natura. Aquesta naturalesa que ara més que mai ens adonem de la importància de preservar-la i cuidar-la, així com de les persones que ens envolten i que a la fi i al el cap són les que aporten sentit a les nostres vides.

Si voleu veure el vídeo complet de el concert d'inauguració, podeu fer clic en la següent imatge:

EntreArpes A3 2020 banner

Dijous, 28 Mai 2020 16:28

Setmana sense fum

L´Atenció  Primària  d´Aransalut s ´adhereix a la setmana sense fum i us anima als que fumeu a fer un intent de deshabituació. El vostre metge/metgessa  o el  vostre infermer/a us poden ajudar.

 

PosterSetmanasensefum MAYO20

 

Dimecres, 13 Mai 2020 16:49

Dubertura CRC d´Aran

Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui.

crcaran

El Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) d'Aran reprèn la seva activitat el 15 de maig.

 • Seguint les mesures preventives per a evitar nous rebrots de COVID-19, serà obligatori demanar cita prèvia per a ser atès.

A partir d'aquest divendres, 15 de maig, el Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) d'Aran reprèn la seva activitat després d'algunes setmanes sense poder oferir els seus serveis a causa de la crisi del COVID-19. El CRC realitzarà revisions tots els divendres fins al 30/06 en horari de 15 a 19 hores, però és totalment obligatori demanar cita prèvia per a ser atès.

Es pot demanar cita prèvia de diferents formes:

 1. Per correu electrònic: sol·licitant dia i hora al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i fent constar nom, cognom i telèfon de contacte.
 2. A través d'aquest link: http://www.elportaldelsanitario.es/l-0014/ i seguint les indicacions.
 3. Per telèfon: telefonant al 973643144 els divendres de 15 a 18 hores.
 4. Fins al 29 de maig també es donarà cita prèvia a l´Espitau Vall D´Aran de manera presencial o telefònicamnet de 10 a 13 hores de diluns a divendres.

Donada la situació d’emergència sanitària per Covid-19 queda en suspens la convocatòria AS2019-01 fins a nou avis.

Les sol·licituds d’inscripció rebudes fins avui es validaran quan es torni a activar la convocatòria.

A la reactivació de la convocatòria s’habilitarà un termini de 5 dies hàbils per corregir documentació enviada (p.e. no compulsada) o enviar noves sol·licituds.

Dijous, 05 Març 2020 18:04

Nova Convocatoria Proves Selectives

15 contractes indefinits. Haz click aquí.

AP

Nova convocatòria de proves selectives per a la provisió de 15 contractes indefinits per a la cobertura de 15 llocs de treball de la plantilla laboral de la societat Aran Salut, Servicis Assistenciaus Integrats, S.L.


Aran Salut, Servicis Assistenciaus Integrats, S.L. anuncia la convocatòria número AS 01/19 de proves selectives per a la provisió dels següents llocs de treball:

 • - 1 metge especialista en Atenció Primària
 • - 1 metge especialista en Cirurgia
 • - 1 metge especialista en Ginecologia
 • - 1 metge especialista en Traumatologia
 • - 1 metge especialista en Anestesia
 • - 2 metge d’Urgències
 • - 1 infermer Atenció Primària
 • - 2 infermer Hospitalització
 • - 1 administratiu d’ Urgències (TEMPS PARCIAL coef: 0.666)
 • - 1 administratiu Logística Magatzem Farmàcia (TEMPS PARCIALcoef : 0.5)
 • - 1 administratiu Oficina Tècnica (TEMPS PARCIAL coef : 0.5)
 • - 1 ajudant cuina
 • - 1 Subaltern Portalliteres


La provisió es realitzarà en règim de personal laboral fix, segons les condicions fixades al Conveni col·lectiu del SISCAT vigent, d'acord amb les condicions específiques que, per a cada lloc de treball, s'indiquen al corresponent Annex, i amb les condicions generals que es fixen a continuació.

 • - Bases generals de seleccio pdf
 • - Solicitud pdf

El termini per a la presentació de sol·licituds per participar en els processos de selecció acaba el,proper dia 19 de Març de 2020 a les 14:00H.

DISPONIBLE NUEVA FUNIONALIDAD ONLINE.

Ya puedes pedir cita online para tu médico de Atención Primaria haciendo click en la imagen de abajo:

VisitaOnlineAp

Ademas se podran pedir citas tambien para Enfermería, Pediatría y Odontología.

Dimecres, 25 Setembre 2019 14:21

Cita web Atención Primaria

Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí.

AP

Dilluns, 08 abril 2019 12:41

Politica de Qualitat del Laboratori

POLITICA DE QUALITAT LABORATORI

Al Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran tenim l’objectiu de garantir la màxima qualitat en totes les determinacions analítiques que realitzem, assegurar l’acompliment dels requisits exigits pels nostres clients, per la legislació i les disposicions reglamentàries que ens apliquen.

En conseqüència, declarem i assumim els següents principis:

 1. Difondre la política de qualitat entre el personal del laboratori assegurant que tot el personal la comprèn i aplica a partir dels procediments establerts. La QUALITAT és una missió comú a totes les àrees i persones del Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran. Cada persona és responsable de la Qualitat de la seva feina. La Direcció és responsable d'IMPULSAR la implantació de la política i els objectius de qualitat, comprovant llur execució.
 2. Realitzar totes les activitats respectant les normes de seguretat tant de les persones com del Medi Ambient. El Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran donarà compliment a les normatives i recomanacions relatives a l’impacte mediambiental de les seves activitats.

Fomentar la formació, reciclatge continu, sensibilització i motivació permanent de tot el personal de laboratori per assolir el ple desenvolupament personal i les bones pràctiques professionals. L'aplicació d'aquesta política exigeix la integració activa de tot l'equip humà. Per fer això la Direcció considera prioritàries la MOTIVACIÓ i la FORMACIÓ per la QUALITAT.

 1. El Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran posarà especial atenció en el manteniment de les instal·lacions i equipaments, i el personal serà especialment diligent en el compliment dels horaris establerts, en mantenir una correcta imatge personal i atendre les recomanacions que sobre l’avaluació de riscos laborals s’estableixin.
 2. La millora contínua del Sistema de Gestió de Qualitat del Laboratori, assignant els recursos necessaris per a complir la Política i els Objectius de Qualitat establerts, a través verificacions i calibracions de tots els equips automàtics, emprant per a això controls interns i externs, autoritzats internacionalment mantenint registres d'aquesta informació, tant en els sistemes de còmput dels mateixos equips com a registres externs, per aconseguir una traçabilitat de les mostres rebudes i analitzades.

Utilitzar mètodes analítics validats, i reactius de la més alta qualitat. Utilitzar sistemes i equips d'última tecnologia que assegurin la fiabilitat dels resultats de les proves realitzades, així com sostenir un manteniment preventiu apropiat d'equips i sistemes.

 1. Desenvolupar nostres serveis de laboratori clínic basats en l'ètica, honestedat, compromís i sentit humà, respectant les lleis sota les quals es regeixen els laboratoris d'anàlisis clíniques.

Seguretat del pacient.

 1. La Qualitat dels serveis analítics que s’ofereixen als clients i pacients és el resultat de les accions planificades i sistemàtiques, acceptades per la comunitat científica, de PREVENCIÓ, DETECCIÓ, CORRECCIÓ i MILLORA CONTÍNUAdel procés assistencial. Tots els recursos humans i materials disponibles estan dedicats al pacient per tal d’informar de la seva salut i garantir la confiança que ens ha dipositat. El l’Espitau Vall d’Aran posarà al seu abast un sistema de recollida d’opinió, queixes i suggeriments.
 2. El Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran donarà compliment als requisits establerts en els contractes de prestació de serveis subscrits. Així mateix adquireix el compromís de satisfer tots els requisits legalment vigents en l’atenció al client com en totes les altres normes reglamentàries i especialment en la confidencialitat de les dades dels clients i pacients.
 1. La fiabilitat i rapidesa dels resultats i informes analítics és una prioritat del Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran.
 2. Promoure i desenvolupar les bones pràctiques en seguretat dels pacients basades en  el coneixement científic i sobre els projectes realitzats o en curs els centres sanitaris.

Estimular els pacients a assumir un paper més actiu en la pròpia assistència sanitària.

      Contribuir en la prevenció d’esdeveniments adversos associats amb l’atenció al pacient.

Pàgina 1 de 4

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més Informació

Accepto

Cercar en la web

Política de Privacitat