Nuevos Telefonos

Dubertura CRC d´Aran
Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui. (detalls)
Cita web Atención Primaria
Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí. (detalls)
Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next

AltaLMSLaMevaSalut

APOnlineCitaCRCcontactarbanner4APOnline

 

Dijous, 17 abril 2014 13:57

Targeta Sanitaria Europea (TSE)

Escrit per  U.A.U.
Valorar aquest article
(0 vots)

El Targeta Sanitària Europea (TSE) és el document personal i intransferible, que acredita el dret del seu titular a rebre les prestacions sanitàries que siguin necessàries, des del punt de vista mèdic, durant la seva estada temporal per motius de treball, estudis, turisme, en el territori de la Unió Europea, de l'Espai Econòmic Europeu i a Suïssa, tenint en compte la naturalesa de les prestacions i la durada de l'estada, d'acord amb la legislació del país d'estada.

 

La Targeta Sanitària Europea (TSE) no és vàlida quan el desplaçament té la finalitat de rebre tractament mèdic.

Per a més informació, consulteu l'adreça d'Internet http://ec.europa.eu/social.

 

  •  Beneficiaris

  (Titulars del dret i beneficiaris a càrrec que compleixin els requisits exigits per la legislació espanyola i pels reglaments comunitaris de Seguretat Social de la Unió Europea.

 

  • Sol·licitud i renovació

Per Internet, a laSeu Electrònicade la Seguretat Social. No cal disposar de certificat digital per accedir a aquest servei.

En alguns supòsits no es podrà sol·licitar a través d'aquest servei, sinó que us haureu de personar en qualsevol dels Centres d'Atenció i informació de la Seguretat social (CAISS) , contactant prèviament amb el CAISS triat per concertar una cita prèvia, si disposa d'aquest servei, ja que cal aportar documentació que acrediti el dret a exportar les prestacions sanitàries.

Sigui quina sigui la forma de sol·licitud de la TSE, s'enviarà al domicili del sol·licitant en un termini no superior a 10 dies, i no es lliurarà en mà en cap cas.

Si no es pot obtenir la TSE, es pot sol·licitar un Certificat Provisional Substitutori (CPS)

 

  • Validesa

La Targeta Sanitària Euroea (TSE) és vàlida durant  2 anys, la data de caducitat de la qual s'hi indica. Si us cal acreditar el dret a rebre prestacions sanitàries en un període anterior, heu de sol·licitar necessàriament un Certificat Provisional Substitutori (CPS).

És important que abans de desplaçar-vos a qualsevol país de la Unió Europea, de l'Espai Econòmic Europeu o a Suïssa, comproveu que disposeu de la  TSE i que el seu període de validesa inclou la data de tornada prevista. Si no és així, sol·liciteu una nova TSE per assegurar la cobertura sanitària durant la vostra estança.

Estats on és vàlida la TSE:

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Suïssa.

 

font:  www.seg-social.es

Llegir 411970 vegades Darrera modificació el Dimecres, 23 Gener 2019 09:23

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més Informació

Accepto

Cercar en la web

Política de Privacitat