Nuevos Telefonos

Dubertura CRC d´Aran
Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui. (detalls)
Cita web Atención Primaria
Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí. (detalls)
Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next

AltaLMSLaMevaSalut

APOnlineCitaCRCcontactarbanner4APOnline

 

Dijous, 28 Novembre 2013 09:32

Com visitar-se a Consultes externes

Escrit per  U.A.U.
Valorar aquest article
(0 vots)

Al Servei de Consultes externes s'hi pot accedir:

 

  • Enviat per el metge de capçalera o l'especialista:  Per a una primera visita, el seu metge cal que li faci un full de derivació per l'especialista o prova que li calgui.  Amb aquesta petició l'usuari cal que es presenti a la recepció de l'hospital per que li assignin dia i hora de visita. També es pot trucar per telèfon per demanar cita. al Tf: 973 64 31 40.
  • Citat des del Servei d'Urgències: Després d'una atenció urgent, i si el metge ho considera necessari, el Servei d'Admissions d'Urgències li concertarà dia i hora de visita a Consultes Externes.
  • Citat des de l'àrea d'Hospitalització: En el moment de l'alta hospitalària, li concertaran una propera visita a Consultes Externes, per tal de fer el seguiment del seu procés.

 

Documentació necessària:

Si vostè pertany a la Seguretat Social és imprescindible que porti la Targeta Sanitària (TIS) per visitar-se. Si és d'una mútua cal que passi la targèta per recepció o bé portar l'autorització de la mútua.

Si és la primera vegada que vostè es visita al nostre centre, és molt útil i convenient que aporti tots aquells documents que facin referència a la seva malaltia o d'altres problemes de salut que hagi pogut patir abans.

Quan arribi a l'hospital  és important que passi primer pel taulell de recepció, on li indicaran la ubicació del consultori que li correspon. Tot seguit, el personal administratiu verificarà les seves dades i li indicarà el dispensari on es realitza la consulta. Un cop finalitzada la visita, és possible que el metge li aconselli una altra posterior, o bé alguna proba complementària.

És preferible que aquesta visita la concerti al mateix moment en el taulell d'administració, o bé, i en el cas de que no li sigui possible, també ho pot fer des de casa trucant al telèfon 973 64 31 40 .

En el cas que el metge sol·liciti la realització d'alguna prova, el personal administratiu l'informarà de tots els tràmits a seguir. Així mateix, en les properes visites vostè pot accedir directament al consultori on es va realitzar la primera visita.

Si té qualsevol dubte o voleu ampliar aquesta informació podeu trucar al telèfon 973 64 31 40

 

Llegir 23130 vegades Darrera modificació el Dimarts, 22 Gener 2019 15:29

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més Informació

Accepto

Cercar en la web

Política de Privacitat