Nuevos Telefonos

Dubertura CRC d´Aran
Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui. (detalls)
Cita web Atención Primaria
Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí. (detalls)
Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next

AltaLMSLaMevaSalut

APOnlineCitaCRCcontactarbanner4APOnline

 

Consultori Salardú

Vielha

C/ Balmes 5, Salardú
Tel.: 973 64 58 18


de dilluns a divendres de 11:30 a 14:00

Consultori Arres

Arres

Edifici Escoles,25551 Arres
Tel.: 973 64 26 94

 
Primer i tercer dimarts del mes durant l'estiu de 13:00 a 13:30

Consultori Arties

espitau

Plaça Urtau, 25599 Arties
Tel.: 973 64 28 47


de dilluns a divendres: De 09:00 a 10:30

Consultori Bossost

Bossost

C/ Piedad 92, 25550 Bossost
Tel.: 973 64 82 11
Dilluns, Dijous i Divendes de 09:00 a 14:00
Dimarts i Dimecres de 09:00 a 11:30

Consultori Es Bòrdes

Es Bordes

Plaça de la Esglesia s/n, 25551 Es Bordes
Tel.: 973 64 20 39


Dimecres de 12:30 a 13:30

Consultori Les

Les

Plaça dera Gleisa, 25540 Les
Tel.: 973 64 82 29


De dilluns a divendres: De 09:00 a 14:00
Dimecres: De 09:00 a 12:30

Consultori Vilamòs

Vilamos

Plaça Major 4 baixos, 25551 Vilamos
Tel.: 973 64 07 39


Primer i tercer Dimarts mes de 13:30 a 14:00

Consultori Bausen-Canejan

Bausen

Ajuntament de Bausen

Ajuntament de Canejan
Tel.: 973 64 82 29

Dimars alterns de 13:00 a 14:00

Super User

Super User


Per sol·licitar els ENDARRERIMENTS 2015 - 2019 complento VACANCES en virtut de la SENTENCIA núm.1/2017, Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ratificada posteriorment per la sentencia núm.535/2019, de 04/07/2019, s'han de seguir els següents passos:

 • S’ha de trametré la present sol·licitud ( descarregar Aqui ) degudament emplenada, i adjuntant el certificat de titularitat de compte bancari a la adreça d’email : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; i en el període màxim de 48 hores, es rebrà resposta confirmant la correcta recepció i acceptació.
 • Cal adjuntar amb la sol·licitud el certificat de titularitat bancaria indicant el corresponent numero de compte, per tal de poder fer el efectiu el ingrés, l’empresa Aran Salut procedirà al pagament/liquidació mitjançant transferència bancaria.

Salutacions

 

Divendres, 16 abril 2021 14:51

Contactar

Si voleu enviar-nos qualsevol suggeriment o formular una queixa, poseu-vos en contacte amb:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon 973643140

 

Dimecres, 01 Juliol 2020 09:04

Dia internacional de la música

El passat diumenge 21 de juny, amb l'arribada de l'estiu i coincidint amb el dia internacional de la música, es va presentar el concert d'Arpa, Guitarra i Veu als Hospitals del territori lleidatà. Amb aquest acte vam inaugurar la 4a edició de l'cicle EntreArpes que proposa accions artístic-musicals al territori Lleidatà amb l'arpa com a element comú.


l'arpista Berta Puigdemasa i el guitarrista Ivan Gràcia amb molta il.lusicó comparteixen amb vosaltres, i amb les persones que estan en els hospitals, el concert "Els 4 Elements" que han preparat amb molt d'afecte i inspirant-se en els elements de la natura. Aquesta naturalesa que ara més que mai ens adonem de la importància de preservar-la i cuidar-la, així com de les persones que ens envolten i que a la fi i al el cap són les que aporten sentit a les nostres vides.

Si voleu veure el vídeo complet de el concert d'inauguració, podeu fer clic en la següent imatge:

EntreArpes A3 2020 banner

Dijous, 28 Mai 2020 16:28

Setmana sense fum

L´Atenció  Primària  d´Aransalut s ´adhereix a la setmana sense fum i us anima als que fumeu a fer un intent de deshabituació. El vostre metge/metgessa  o el  vostre infermer/a us poden ajudar.

 

PosterSetmanasensefum MAYO20

 

Dimecres, 13 Mai 2020 16:49

Dubertura CRC d´Aran

Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui.

crcaran

El Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) d'Aran reprèn la seva activitat el 15 de maig.

 • Seguint les mesures preventives per a evitar nous rebrots de COVID-19, serà obligatori demanar cita prèvia per a ser atès.

A partir d'aquest divendres, 15 de maig, el Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) d'Aran reprèn la seva activitat després d'algunes setmanes sense poder oferir els seus serveis a causa de la crisi del COVID-19. El CRC realitzarà revisions tots els divendres fins al 30/06 en horari de 15 a 19 hores, però és totalment obligatori demanar cita prèvia per a ser atès.

Es pot demanar cita prèvia de diferents formes:

 1. Per correu electrònic: sol·licitant dia i hora al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i fent constar nom, cognom i telèfon de contacte.
 2. A través d'aquest link: http://www.elportaldelsanitario.es/l-0014/ i seguint les indicacions.
 3. Per telèfon: telefonant al 973643144 els divendres de 15 a 18 hores.
 4. Fins al 29 de maig també es donarà cita prèvia a l´Espitau Vall D´Aran de manera presencial o telefònicamnet de 10 a 13 hores de diluns a divendres.
Dijous, 05 Març 2020 18:04

Nova Convocatoria Proves Selectives

15 contractes indefinits. Haz click aquí.

AP

DISPONIBLE NUEVA FUNIONALIDAD ONLINE.

Ya puedes pedir cita online para tu médico de Atención Primaria haciendo click en la imagen de abajo:

VisitaOnlineAp

Ademas se podran pedir citas tambien para Enfermería, Pediatría y Odontología.

Dimecres, 25 Setembre 2019 14:21

Cita web Atención Primaria

Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí.

AP

Dilluns, 08 abril 2019 12:41

Politica de Qualitat del Laboratori

POLITICA DE QUALITAT LABORATORI

Al Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran tenim l’objectiu de garantir la màxima qualitat en totes les determinacions analítiques que realitzem, assegurar l’acompliment dels requisits exigits pels nostres clients, per la legislació i les disposicions reglamentàries que ens apliquen.

En conseqüència, declarem i assumim els següents principis:

 1. Difondre la política de qualitat entre el personal del laboratori assegurant que tot el personal la comprèn i aplica a partir dels procediments establerts. La QUALITAT és una missió comú a totes les àrees i persones del Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran. Cada persona és responsable de la Qualitat de la seva feina. La Direcció és responsable d'IMPULSAR la implantació de la política i els objectius de qualitat, comprovant llur execució.
 2. Realitzar totes les activitats respectant les normes de seguretat tant de les persones com del Medi Ambient. El Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran donarà compliment a les normatives i recomanacions relatives a l’impacte mediambiental de les seves activitats.

Fomentar la formació, reciclatge continu, sensibilització i motivació permanent de tot el personal de laboratori per assolir el ple desenvolupament personal i les bones pràctiques professionals. L'aplicació d'aquesta política exigeix la integració activa de tot l'equip humà. Per fer això la Direcció considera prioritàries la MOTIVACIÓ i la FORMACIÓ per la QUALITAT.

 1. El Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran posarà especial atenció en el manteniment de les instal·lacions i equipaments, i el personal serà especialment diligent en el compliment dels horaris establerts, en mantenir una correcta imatge personal i atendre les recomanacions que sobre l’avaluació de riscos laborals s’estableixin.
 2. La millora contínua del Sistema de Gestió de Qualitat del Laboratori, assignant els recursos necessaris per a complir la Política i els Objectius de Qualitat establerts, a través verificacions i calibracions de tots els equips automàtics, emprant per a això controls interns i externs, autoritzats internacionalment mantenint registres d'aquesta informació, tant en els sistemes de còmput dels mateixos equips com a registres externs, per aconseguir una traçabilitat de les mostres rebudes i analitzades.

Utilitzar mètodes analítics validats, i reactius de la més alta qualitat. Utilitzar sistemes i equips d'última tecnologia que assegurin la fiabilitat dels resultats de les proves realitzades, així com sostenir un manteniment preventiu apropiat d'equips i sistemes.

 1. Desenvolupar nostres serveis de laboratori clínic basats en l'ètica, honestedat, compromís i sentit humà, respectant les lleis sota les quals es regeixen els laboratoris d'anàlisis clíniques.

Seguretat del pacient.

 1. La Qualitat dels serveis analítics que s’ofereixen als clients i pacients és el resultat de les accions planificades i sistemàtiques, acceptades per la comunitat científica, de PREVENCIÓ, DETECCIÓ, CORRECCIÓ i MILLORA CONTÍNUAdel procés assistencial. Tots els recursos humans i materials disponibles estan dedicats al pacient per tal d’informar de la seva salut i garantir la confiança que ens ha dipositat. El l’Espitau Vall d’Aran posarà al seu abast un sistema de recollida d’opinió, queixes i suggeriments.
 2. El Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran donarà compliment als requisits establerts en els contractes de prestació de serveis subscrits. Així mateix adquireix el compromís de satisfer tots els requisits legalment vigents en l’atenció al client com en totes les altres normes reglamentàries i especialment en la confidencialitat de les dades dels clients i pacients.
 1. La fiabilitat i rapidesa dels resultats i informes analítics és una prioritat del Laboratori de l’Espitau Vall d’Aran.
 2. Promoure i desenvolupar les bones pràctiques en seguretat dels pacients basades en  el coneixement científic i sobre els projectes realitzats o en curs els centres sanitaris.

Estimular els pacients a assumir un paper més actiu en la pròpia assistència sanitària.

      Contribuir en la prevenció d’esdeveniments adversos associats amb l’atenció al pacient.

Pàgina 1 de 4

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més Informació

Accepto

Cercar en la web

Política de Privacitat