Nuevos Telefonos

Dubertura CRC d´Aran
Renueva tu persimo de conducir y armas. Cita previa aqui. (detalls)
Cita web Atención Primaria
Disponible cita online para Atencion Primaria. Haz click aquí. (detalls)
Hospitalització
Hospitalització obert 365 dies a l'any 24 hores   (detalls)
prev
next

AltaLMSLaMevaSalut

APOnlineCitaCRCcontactarbanner4APOnline

 

Espitau Val d'Aran

espitau

C/ Espitau 5, 25530 Vielha
Tel.: 973 64 00 04

 

Resid. Sant Antoni

residencia1

C/ Espitau 5, 25530Vielha
Tel.: 973 64 19 38

 

Servicis Sociaus

Foto servicis sociaus

C/ Major 36, Vielha
Tel.: 973 64 25 60
Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00

CDIAP

cdiap

c/ Pomaròla, 12 baixi, 25530 Vielha
Tel.: 973 64 17 25
Dilluns a divendres de 09:00 a 15:00

cdiap@aransalut.com

Dimarts, 28 Setembre 2021 11:27

ENDARRERIMENTS 2015 - 2019 Setencia complento VACANCES

Escrit per


Per sol·licitar els ENDARRERIMENTS 2015 - 2019 complento VACANCES en virtut de la SENTENCIA núm.1/2017, Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ratificada posteriorment per la sentencia núm.535/2019, de 04/07/2019, s'han de seguir els següents passos:

  • S’ha de trametré la present sol·licitud ( descarregar Aqui ) degudament emplenada, i adjuntant el certificat de titularitat de compte bancari a la adreça d’email : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; i en el període màxim de 48 hores, es rebrà resposta confirmant la correcta recepció i acceptació.
  • Cal adjuntar amb la sol·licitud el certificat de titularitat bancaria indicant el corresponent numero de compte, per tal de poder fer el efectiu el ingrés, l’empresa Aran Salut procedirà al pagament/liquidació mitjançant transferència bancaria.

Salutacions

 

Dimecres, 01 Juliol 2020 09:04

Dia internacional de la música

Escrit per

El passat diumenge 21 de juny, amb l'arribada de l'estiu i coincidint amb el dia internacional de la música, es va presentar el concert d'Arpa, Guitarra i Veu als Hospitals del territori lleidatà. Amb aquest acte vam inaugurar la 4a edició de l'cicle EntreArpes que proposa accions artístic-musicals al territori Lleidatà amb l'arpa com a element comú.


l'arpista Berta Puigdemasa i el guitarrista Ivan Gràcia amb molta il.lusicó comparteixen amb vosaltres, i amb les persones que estan en els hospitals, el concert "Els 4 Elements" que han preparat amb molt d'afecte i inspirant-se en els elements de la natura. Aquesta naturalesa que ara més que mai ens adonem de la importància de preservar-la i cuidar-la, així com de les persones que ens envolten i que a la fi i al el cap són les que aporten sentit a les nostres vides.

Si voleu veure el vídeo complet de el concert d'inauguració, podeu fer clic en la següent imatge:

EntreArpes A3 2020 banner

Dijous, 28 Mai 2020 16:28

Setmana sense fum

Escrit per

L´Atenció  Primària  d´Aransalut s ´adhereix a la setmana sense fum i us anima als que fumeu a fer un intent de deshabituació. El vostre metge/metgessa  o el  vostre infermer/a us poden ajudar.

 

PosterSetmanasensefum MAYO20

 

El Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) d'Aran reprèn la seva activitat el 15 de maig.

  • Seguint les mesures preventives per a evitar nous rebrots de COVID-19, serà obligatori demanar cita prèvia per a ser atès.

A partir d'aquest divendres, 15 de maig, el Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) d'Aran reprèn la seva activitat després d'algunes setmanes sense poder oferir els seus serveis a causa de la crisi del COVID-19. El CRC realitzarà revisions tots els divendres fins al 30/06 en horari de 15 a 19 hores, però és totalment obligatori demanar cita prèvia per a ser atès.

Es pot demanar cita prèvia de diferents formes:

  1. Per correu electrònic: sol·licitant dia i hora al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i fent constar nom, cognom i telèfon de contacte.
  2. A través d'aquest link: http://www.elportaldelsanitario.es/l-0014/ i seguint les indicacions.
  3. Per telèfon: telefonant al 973643144 els divendres de 15 a 18 hores.
  4. Fins al 29 de maig també es donarà cita prèvia a l´Espitau Vall D´Aran de manera presencial o telefònicamnet de 10 a 13 hores de diluns a divendres.
Dijous, 26 Setembre 2019 08:25

Programación de visita Online Atención Primaria

Escrit per

DISPONIBLE NUEVA FUNIONALIDAD ONLINE.

Ya puedes pedir cita online para tu médico de Atención Primaria haciendo click en la imagen de abajo:

VisitaOnlineAp

Ademas se podran pedir citas tambien para Enfermería, Pediatría y Odontología.

Divendres, 24 Mai 2019 16:15

Modificaciones servicio Traumatología

Escrit per

A partir del próximo mes de julio se producen algunos cambios en el Servicio de Traumatología del Espitau.

Manteniendo el convenio que nos vincula al Parc de Salut Mar, se produce un cambio en los profesionales que atenderán a los pacientes en el Espitau.

Se incorpora un traumatólogo a jornada completa a la plantilla del Espitau y los profesionales del Parc de Salut Mar se desplazarán al Espitau para realizar cirugías de mayor especialización y continuarán dando soporte para derivaciones, coordinación entre centros y formación continuada.

A partir del próximo mes de junio se producen algunos cambios en el Servicio de Ginecología del Espitau.

Manteniendo el convenio que nos vincula al Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, se produce un cambio en los profesionales que atenderán a las pacientes en el Espitau.

Se incorpora una ginecóloga a jornada completa a la plantilla del Espitau y las profesionales del Arnau continuarán dando soporte para derivaciones, cirugías de mayor especialización , coordinación entre centros y formación continuada.

Dilluns, 27 Juliol 2015 09:36

Access a l'aparcament Espitau Val d'Aran

Escrit per

La zona que hi ha darrere de l’Espitau Val d'Aran i la zona d’accés dels vehicles a l’entrada d’Urgències de l’edifici Espitau Val d'Aran, està reservada en la seva totalitat per el Transport Sanitari de pacients, Transport no Sanitari de Pacients, vehicles dels professional de guàrdia en horari de guàrdia i vehicles de serveis sanitaris, com RMN, BUS de LA SALUT, etc.

Per aquesta raó, demanem des de la Direcció De Aran Salut, que no deixeu els vostres vehicles en aquestes zones, per evitar problemes de mobilitat del pacients que ho necessitin.

En el cas de trobar vehicles no autoritzats en aquestes zones, ens veurem en l’obligació de prendre les mesures legals necessàries per treure'ls, amb l'objectiu de garantir la mobilitat dels pacients que ho necessitin.

Gracies per la vostra col·laboració.

La Direcció Espitau Val d'Aran.

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més Informació

Accepto

Cercar en la web

Política de Privacitat